topmenu

Europ Assistance: heeft altijd een geschikte oplossing, zowel voor kleine als voor grotere ondernemingen

EuropAssistance_180x150_NL_V3Als business professional draagt u kwaliteit hoog in het vaandel, zowel voor uw klanten, voor uzelf als voor uw medewerkers. Europ Assistance, pioneer en marktleider op gebied van professionele reis- en bijstandsverzekering, biedt u een een uitgebreide waaier aan oplossingen op maat, zowel in binnen- als in buitenland.

Of u of uw medewerkers slechts af en toe voor maar enkele dagen of regelmatig lang er op zakenreis gaan, u geniet steeds een uitgebreide bijstand over de hele wereld. Bovendien zijn de standaard waarborgen ook altijd verder aan te vullen met bvb. bijstand aan het voertuig, een ongevallen– of bagageverzekering of de vergoeding van extra medische kosten.

Ook kan de polis uitgebreid worden naar uw familie of die van uw werknemer. Afhankelijk van uw noden of behoeften, stelt Europ Assistance u vier oplossingen voor, allemaal op maat aan te passen:

  • Business Flex vanaf 1 €/dag Dit contract omvat de klassieke dienstverlening. U en uw medewerkers zijn enkel gedekt voor tijdelijke professionele verplaatsingen.
  • Business Comfort vanaf 44 € / jaar Dit contract is zowel bestemd voor kleine als voor grote ondernemingen waarvan de medewerkers veelvuldig reizen. Dit contract biedt u en uw medewerkers een permanente bijstand tijdens al uw beroepsverplaatsingen.
  • Business Comfort Plus vanaf 67 € / jaar Bechermt u en uw medewerkers zowel tijdens beroepsverplaatsingen als tijdens privé-verplaatsingen en kan mogelijk ook uitgebreid worden voor familie die onder hetzelfde dak woont.
  • Business Premium vanaf 84 € / jaar In het gamma van contracten voor ondernemingen biedt deze formule de meest volledige bescherming. Ze dekt meer waarborgen zowel bij verplaatsingen voor beroeps- als voor privé-doeleinden en kan uitgebreid worden voor de familieleden die onder hetzelfde dak wonen.

We zijn een gecertifieerde partner van Europ Assistance en bieden u deze producten aan in ons portefeuille.